Om IHM Business School

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola. IHM formar och låter sig formas av omvärlden för att kunna erbjuda individer och företag affärsutbildningar och samarbeten som är till nytta direkt och i framtiden. Verksamheten bedrivs i egna skolor i Göteborg, Malmö och Stockholm och i företagsakademier. IHM har årligen drygt 4 000 utbildningsdeltagare i öppna och företagsanpassade program. IHM har ca 75 medarbetare och engagerar årligen ca 250 lärare och föreläsare från näringslivet. IHM har för branschen god tillväxt och ekonomisk stabilitet.

IHM växer starkt inom området Yrkeshögskola (YH). F n finns utbildningar inom digital marknadsföring, e-commerce, försäljning, konceptutveckling för event och besöksnäring samt ekonomi/redovisning.

Vi söker nu ….

Vi söker nu en analytisk och kreativ person som kan bidra till IHMs fortsatta tillväxt inom affärsområdet Yrkeshögskola, i rollen som ansvarig för R&D och anbud inom YH. Faktorer bakom IHMs tillväxt är bl a kvalificerad analys av behoven i arbetsmarknaden och att planera och genomföra anbudsprocesser för IHMs YH-utbildningar. Arbetet bedrivs till stor del i projekt och i nära samarbete med personer inom företaget och med konsulter.

Tjänsten är en central stabsfunktion med eget ansvar för utvecklingsbudget och viss personal. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för YH. Placering kan vara vid IHMs kontor i Göteborg, Malmö eller Stockholm. Visst resande inom landet är nödvändigt i tjänsten.

Du som söker….

Du som söker tjänsten behöver ha en akademisk examen inom t ex ekonomi eller pedagogik. Du har kvalificerad erfarenhet från kunskapsintensiv verksamhet, troligen i privat tjänsteföretag. Vidare bör du ha god insikt i Yrkeshögskolans utbildningsform, erfarenhet av framgångsrik utveckling av utbildningar och anbud hos YH-anordnare. Arbetet kräver också att du kommunicerar effektivt både i text och verbalt.

Du arbetar strukturerat och systematiskt och har en påtaglig analytisk och skapande/ problemlösande förmåga. Du är skicklig i att leda projekt och utveckla arbetsprocesser inom ditt arbetsområde. Samtidigt som du behöver ha lätt för att arbeta självständigt, kan du samverka effektivt med kollegor och externa intressenter.

Som person har du ett starkt intresse för utveckling och lärande och är genuint intresserad och medveten om vad som händer i näringslivet. Du är nyfiken på trender och ser vilka möjligheter de kan leda till, i ett brett perspektiv. Du kan både utveckla och delta i professionella nätverk för att skapa samverkan i projekt och för att identifiera nya affärsmöjligheter.

Du är affärsmässig i ditt arbetssätt, är uthållig och tar gärna ansvar för att nå mål och resultat. Vi ser också att du behöver ha ett tydligt kundfokus, är professionell och kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Är du intresserad?

Vill du medverka till IHMs fortsatta framgång? Vi ser fram emot att höra från dig! IHM samarbetar i denna rekrytering med Best People Rekrytering. Välkommen att höra av dig till Per Magne (0736-407125, per.magne@bestpeople.se) om du vill veta mer om tjänsten och verksamheten. Ansök senast den 3 maj 2017 genom att KLICKA HÄR och klicka i rutan ANMÄL INTRESSE.