April 2022: Best People firar 15 år som rekryteringsföretag

I april 2007 bildades Best People av fyra personer med lång erfarenhet som konsulter och ledare inom organisations- och verksamhetsutveckling, ledarutveckling, personbedömning/rekrytering och strategi. Ledord sedan starten är: Tillförlitlighet, saklighet, hög service och engagemang samt väl beprövad och vetenskapligt grundad metodik i varje uppdrag.

Februari 2022: Best People växer inom M&A. Björn Löjdquist ny partner

Vi välkomnar Björn Löjdquist som ny partner i Best People, med fokus på M&A och exitprocesser. Tillsammans med Hans Landgren ansvarar nu Björn för detta affärsområde inom Best People. Ta gärna del av några av deras reflektioner på företagsförmedling här. Där finns också Björns och Hans kontaktuppgifter.

Mer om Best People Consulting Group hittar du här

Januari 2022: Best People i nya lokaler i Göteborg

Best People har flyttat till lokaler i IHM-huset på Fabriksgatan i Göteborg / Gårda. På plats finns bl a Bo-Göran Bengtsson som varit med oss som partner sedan starten 2007. Bo-Göran arbetar främst med chefsrekryteringar, coaching och ledarutveckling över hela landet och med Göteborg som bas.

Hör av dig till bo-goran.bengtsson@bestpeople.se och läs gärna mer på vår hemsida www.bestpeople.se

September 2021: Hans Landgren går in som ny partner

Hans Landgren har från och med september 2021 gått in som partner i Best People. Han bidrar med sin omfattande erfarenhet inom strategisk ledning, kompetensförsörjning samt styrelse- och M&A-frågor. Hans har drygt 30 års erfarenhet av organisations- och affärsutveckling i ledande roller inom Mölnlycke Health Care och som VD för fmab-Förbandsmaterial AB och OneMed Sverige AB. Hans kommer att arbeta med uppdrag i hela Sverige, främst från vårt Stockholmskontor. Läs gärna mer här.

Juni 2021: Nya lokaler i Stockholm

Best People Consulting Group har öppnat nytt kontor i centrala Stockholm för att bättre kunna serva våra uppdragsgivare i regionen bättre. Vi finns sedan början av juni på Artillerigatan 6, ca 100 meter från Strandvägen. Välkommen att diskutera affärsutveckling, ledarutveckling eller din nästa rekrytering. Eller varför inte bara en kopp kaffe?