Utbildningschef till IHM Yrkeshögskola Göteborg/Malmö

(Publicerad 2016-04-08)

IHM Yrkeshögskola växer fortsatt kraftigt och t ex beviljades i år samtliga 13 utbildningsansökningar till Myndigheten för Yrkeshögskolan. Vi utvecklar och genomför skräddarsydda utbildningar som en del i att stärka konkurrenskraften i svenskt näringsliv. Verksamheten drivs med starkt fokus på utvecklings- och kvalitetsarbete, professionalism och affärsmässighet.

Nu söker vi ytterligare en Utbildningschef för att leda och utveckla verksamheten framåt och säkerställa hög kvalitet och måluppfyllnad i alla delar av genomförandet av utbildningsverksamheten. 

I tjänsten har du personal- och budgetansvar och ansvar för måluppfyllnad för utbildningskvalitet och pedagogisk leverans, relationer med externa intressenter samt att utveckla och införa system för kvalitetssäkring.

Som Utbildningschef rapporterar du direkt till Affärsområdeschef för IHM Yrkeshögskola och ingår i affärsområdets ledningsgrupp. Verksamheten bedrivs nationellt vilket förutsätter ett nära samarbete med kollegor och företagsgemensamma funktioner på samtliga våra tre orter. Tjänsten är en central chefsfunktion för verksamheten i Göteborg och Malmö.

Erfarenhet och kvalifikationer 

Vi söker dig som:
• vill växa vidare i ditt ledarskap, söker nya utmaningar och trivs med högt tempo i en utvecklingsinriktad miljö som värdesätter nytänkande och kvalitet
• har relevant akademisk examen, exempelvis inom pedagogik och/eller företagsekonomi
• har kvalificerad och aktuell erfarenhet av ledande roll inom formell utbildningsverksamhet
• är väl insatt i Myndigheten för Yrkeshögskolans aktuella krav på utbildningsanordnare och arbetssätt
• är van att arbeta affärsmässigt och har erfarenhet av att jobba med systematiskt kvalitetsarbete, pedagogisk leverans och resultat av lärande
Det är meriterande om du har insikt i kommande SeQF/EQF-standard och har arbetat framgångsrikt med utbildningsansökningar till Myndigheten för Yrkeshögskolan. Erfarenhet av affärsutbildningar, t ex ekonomi och marknadsföring är också meriterande men inget krav.

Placering: Göteborg eller Malmö, regelbundna resor ingår i tjänsten.

Tillträde: Snarast

Blir du nyfiken? Vill du bli en del av IHMs fortsatta framgång?

Vi ser fram emot att höra från dig! IHM samarbetar i denna rekrytering med Magne Management AB. Anmäl ditt intresse för tjänsten senast den 21 april 2016. Välkommen att höra av dig till Per Magne om du har frågor och vill veta mer via per.magne@magne.biz eller tel 0736-407 125. Sök tjänsten med ett mail till IHM1@magne.biz. Välkommen med din ansökan! 

Om IHM Business School

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. IHM verkar mitt i ett internationellt näringsliv under ständig förändring. Vi formar och låter oss formas av omvärlden för att kunna erbjuda individer och företag affärsutbildningar och samarbeten som är till nytta direkt och i framtiden. Verksamheten bedrivs i egna skolor i Göteborg, Malmö och Stockholm och i företagsakademier. IHM har årligen drygt 4 000 utbildningsdeltagare på öppna och företagsanpassade program. Vi är 90 medarbetare och engagerar årligen ca 250 lärare och föreläsare från näringslivet. IHM har offensiva framtidsplaner, en för branschen god tillväxt och ekonomisk stabilitet.